آموزش درست کردن لواشک انار و به
روش های ساخت لواشک
اموزش طرز تهیه لواشک انار و واشک به
آموزش درست کردن لواشک
درست کردن لواشک
موارد لازم برای ساخت لواشک
آب انار یا دانه انار 2 لیوان
به بزرگ 1 عدد
آبلیمو 3 قاشق غذا خوری
طرز تهیه لواشک به و انار
دانه های انار را داخل میکسر بریزید و بزنید تا عصاره آن خارج شود ( از آب انار آماده هم میتوانید استفاده کنید ).
به
را به قطعات کوچک خرد کنید سپس به همراه آب انار و آبلیمو داخل قابلمه ای
بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و پس از اینکه به جوش امد اجازه دهید
به مدت 30 دقیقه آرام بجوشد ( در صورت تمایل 1 قاشق شکر به مواد اضافه کنید
).
پس از این مدت زمان مواد را با میکسر بزنید تا به شکل پوره شود ،
داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و مواد را به صورت لایه نازکی روی کاغذ
پخش کنید.
سینی را داخل فر با دمای 120 درجه سانتیگراد به مدت 1 – 2
ساعت قرار دهید تا زمانی که لواشک خودش را بگیرد سپس از فر خارج کنید و
کناری قرار دهید تا سرد شود و مصرف کنید ( میتوانید سینی را چند ساعت روی
شوفاژ قرار دهید تا لواشک اماده شود ).